Annemiek Kruse

De drijvende kracht achter en oprichter van 321hypnose is Annemiek Kruse:
In 2001 ben ik dankzij hypnose twee kledingmaten afgeslankt en ik heb geleerd dit onder controle te krijgen én houden. Ik heb rust in mijn hoofd en doe niet meer aan balans dagen. Gewoon omdat het niet meer hoeft! Ik gun iedereen rust in het hoofd en loskomen van eten en niet-eten. Een liefdevolle relatie met eten en zichzelf: dat wil toch iedereen?

Een reeks van opleidingen was het begin van een nieuwe carrière. Ik heb mezelf ontwikkeld als:
– NLP coach
– Groepscoach
– Enneagram trainer
– Body & Mind Language coach/trainer
– Orthomoleculair Gewichtsconsulent

Een aantal jaar geleden ben ik opgeleid tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Hiermee kan je nog efficiënter en doelgerichter helpen deze keer echt de stap te maken naar een blijvende verandering. Zowel bij het afslanken als allerlei andere kwalen en ongemakken. Zelf heb ik ook het een en ander meegemaakt: ik ben heel vaak verhuisd en opnieuw begonnen, ik ben gescheiden en heb een burn-out gehad. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben; of in ieder geval wat ik van mezelf weet tot nu toe. Ik hou van muziek, koken, eten & drinken, mijn gezin, fietsen, spinning, reizen en avontuur, maar ik zoek ook graag de rust van lezen, yoga of de natuur.”

Annemiek is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Onze aanpak

De aanpak van 321hypnose is er echt op gericht om je te laten zien waar en waarom het telkens mis is gegaan en/of hoe het anders kan. We leren je zelf weer grip te krijgen op je lijf, op je denken en daarmee zelf weer controle te krijgen. Door onze methode, waarbij lichaam en geest aan elkaar gekoppeld worden, merk je na een paar keer geweest te zijn al een enorm verschil! En dat zorgt er voor dat er in korte tijd al veel kan veranderen.

Wat anderen zeggen over 321hypnose:

“Ik ben 10 weken geleden bij je geweest en inmiddels 10 kilo lichter en is mijn taille 24 cm geslonken! Ik voel me echt een stuk beter! En als ik een snoepaanvalletje heb kan ik mezelf nu weer herpakken! Ongelooflijk dat dit zo voor mij gewerkt heeft. Dank je wel.”

Annette

“Ik liep er al een tijdje mee rond dat ik wilde afvallen, maar het lukte niet echt. Er ging wat af, maar er kwam ook weer wat bij. In december 2016 was ik op een bijeenkomst waar Annemiek vertelde over de virtuele maagband. Ik was gelijk geïnteresseerd en eind januari ben ik begonnen met de professionele begeleiding van Annemiek en de virtuele maagband. Nu na 3 maanden ben ik ruim 21 kilo kwijt!

Door de tips en trucs wat wel en niet te eten heb ik ook het gevoel dat dit blijvend is. Ik ben zeer tevreden met mijn huidige gewicht en inmiddels al ruim een maand op mijn ideale gewicht. Ik snurk niet meer, leef gezonder, wordt wakkerder wakker en voel mij veel en veel fitter.

Kortom, alle lof voor Annemiek en de virtuele maagband!”

Lars

“Al vaak gezegd dat ik beter naar een psychiater kan dan naar een diëtist om af te vallen!! Want wat ik ervoor moest doen wist ik heus wel. Echter de psychologische oorlogsvoering die ik altijd in mijn hoofd voerde met eten was ik zo zat. Juist dat triggerde me om naar Annemiek te stappen. Geen moment spijt van gehad.

Annemiek is een prettige vrouw in de omgang en probeert aan te sluiten bij mijn manier van leven en dagindeling. En die maagband: werkt echt. Ik ben inmiddels ruim 11 kilo kwijt maar waar ik nog meer blij mee ben is dat ik niet meer constant met eten bezig ben! Dat geeft enorme rust! En als ik een keer een slechte dag heb iets eet wat ik beter kan laten slaan, dan heb ik niet gelijk het gevoel van algeheel falen, maar denk opgewekt ‘morgen nieuwe dag, nieuwe kansen’. Ik zou het iedereen aanraden.”

Wendy

“Na jaren van proberen te stoppen naar definitief een niet-roker in 2 uurtjes. Jiska bedankt voor de openbaring. Nu na 7 weken uiteraard nog steeds een niet roker. En dat zonder eetbuien of chagrijnig zijn. Ook bij rokers geen behoefte. Geweldig!”

Nick

“Negenenveertig jaar een hardnekkige roker geweest! Diverse malen getracht te stoppen wat nooit lukte, zelfs niet onder doktersbegeleiding. Ik kwam in contact met Annemiek en na slechts één sessie met hypnose niet meer gerookt. Een ware aanrader!”

Rob

“Ik heb lang getwijfeld of ik het zou doen, zo’n virtuele maagband, maar wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt bij Annemiek. Ben nu 14,5 kg kwijten voel me veel beter, blijer, vrijer en zelfverzekerder. Het gaat me eigenlijk heel makkelijk af. Heel anders dan andere afslankpogingen. Zelfs op vakantie had ik nergens moeite mee( all inclusieve ). Heb er vol vertrouwen in dat dit zo door gaat tot ik mijn streefgewicht heb bereikt.”

Mariska

“Dank voor je steun! Ik kan soms zelf niet geloven dat ik zover gekomen ben. Dat betekent heel veel voor mij. Ik heb mijn hele leven al zoveel en zo vaak geprobeerd om mijn doel te halen…..En nu is het gelukt!.”

Esther

“Afvalregime’s waarbij altijd de weegschaal centraal stond. Zo zagen mijn laatste twintig jaar eruit. Het lukte me altijd…20 kilo er af…. maar binnen anderhalf jaar 25 kilo er aan. Alles heb ik gedaan.. Tot ik in de krant het artikeltje las over afslanken met behulp van hypnose en een virtuele maagband en ik heb me meteen aan gemeld. Tijdens het intakegesprek viel het kwartje al. Afvallen doe je met je hoofd en niet met de weegschaal en een streng dieet!

Ik startte eind december 2017 en wilde 20 kg afvallen voor 1 december 2018. Inmiddels ben ik al geruime tijd 17 kwijt. De weegschaal speelt geen dominante rol meer in mijn leven. Tijdens de behandeling werd me geadviseerd er niet op te gaan staan. Nee kunnen zeggen, genieten van kleine porties ‘normaal’ eten en ervan genieten, daar gaat het om. Soms eet ik mijn bord niet leeg als het ‘genoeg’ is maar wat vooral zo heerlijk is … eten en drinken beheerst mijn leven niet meer!

Tijdens al mijn afvalpogingen leefde ik van maaltijd naar maaltijd en van tussendoortje naar tussendoortje. Nu eet ik, aanmerkelijk kleinere porties op de normale eettijden. Krijg alles binnen en ben eigenlijk helemaal niet meer met eten bezig. Natuurlijk moest ik ook tijdens het hypnose traject wilskracht bij zetten. Ik moest mijn dagelijkse opdrachten doen, niet overslaan…maar doen! Voor mij was dat geen probleem. Vooral de dagelijkse thuishypnoses vond ik heerlijk. Mijn onderbewustzijn is gereset, mijn maag kent nu zijn beperkingen en ik….ik ben dol gelukkig! ”

Maryanne

“Eindelijk ben ik zonder angst bij de tandarts geweest! Geen angst en paniek meer bij het geluid van de boor. En dat zonder verdoving. Wat een geweldige positieve ervaring!”

Isabel

“Na 2 keer bij Annemiek geweest te zijn voel ik mij zóveel beter! Ik slaap beter en ben meer tot rust gekomen. Voel me zekerder en krachtiger. Net of er een knop om is. Ik ben zó gelukkig hiermee!”

Carla

“Ik val niet meer aan op het toetjes buffet en val eindelijk af! Allemaal mede door jouw energie en jouw manier van begeleiding. Ik kan hypnose dan ook iedereen aan raden!”

Kirsten

“De laatste maanden is er veel veranderd door de hypnosesessies die ik heb gehad. De grootste verandering is de rust die ik ervaar, het verlangen naar zoet en lekkers op elk moment van de dag is weg en dat is zo fijn!

Mijn gewicht gaat de laatste weken langzaam naar beneden, soms maar 3 ons in de week maar ook dat is niet erg want het is blijvend en ik ben er niet zo mee bezig eigenlijk. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het nog wel even door zal gaan, ik zit in ieder geval veel lekkerder in mijn vel. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken!! Je hebt zoveel verschil gebracht in mijn leven, hartelijk dank! Ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt helpen en dat je veel voldoening uit je werk haalt. Ik vond het contact heel prettig en nogmaals dank.”

Ellen