Masterclass Complete Virtuele Maagband

Afvallen met een Hypnotische Virtuele Maagband is een hit! Ik werk hier al jaren mee en heb er intussen mijn eigen succesvolle versie van gemaakt. Op 16 april geef ik een 1daagse masterclass, waarin ik jou graag leer hoe je zélf aan de slag kunt met de Complete Virtuele Maagband. Een vernieuwd concept, waarbij je onder meer leert wat de belangrijke factoren zijn rondom het werken met de virtuele maagband en hoe je iemand door middel van regressietherapie kunt afhelpen van eet- en snaaibuien.  Daarnaast is het belangrijk om te weten welke cliënten hiervoor in aanmerking komen, leer hoe je de juiste technieken selecteert en hoe je het resultaat kunt monitoren. Er zijn nog een aantal plekken vrij voor 16 april, zodat je jouw cliënten nog voor de zomer begint kunt begeleiden naar een gezonder en slanker leven.  Meer info vind je hier: https://hypnosementor.nl/hypnose-opleidingen/complete-virtuele-maagband-hypnose-opleiding/

Opleiding HypnoSlim en de Complete Virtuele Maagband

Wil jij als hypnotherapeut ook specialist worden op het gebied van afvallen? Je kunt je specialiseren met de opleiding Hypnoslim en de Complete Virtuele Maagband. Samen kunnen wij meer mensen helpen afvallen naar een gezonder en gelukkiger leven. Hardnekkige patronen helpen doorbreken met Hypnose voor een blijvend resultaat.

Ik geef beide opleidingen bij Hypnosementor, een geaccrediteerd KTNO opleidingsinstituut en OMNI hypnose en hypnotherapie opleidingsinstituut.

Op 15 t/m 17 maart, 8 en 9 april verzorg ik weer een opleiding Hypnoslim & Maatwerk in voeding. Wil jij deze aanpak leren om succesvol te zijn bij je cliënten? Meld je dan aan voor deze eerstvolgende opleiding. Een unieke, veelzijdige vijfdaagse hypnoseopleiding voor het werken met gewichtsproblemen en eetstoornissen zoals boulimia en binge-eating.

Meer informatie en aanmelden via: https://hypnosementor.nl/hypnose-opleidingen/specialisatie-opleidingen/hypnoslim-en-maatwerk-in-voeding/

Neem contact op