Ieder mens heeft een heel slim onderbewustzijn.

Jij dus ook. Gedurende de eerste zeven jaar van je leven leer je enorm veel: je leert kruipen, zitten, lopen, eten, drinken, tekenen, rekenen, schrijven, fietsen, handjes geven, je bordje leeg eten, met 2 woorden spreken, dank je wel zeggen, je netjes gedragen, je mond houden als grote mensen praten enzovoort. Al die dingen je geleerd hebt sla je op als programma’s in je onderbewustzijn. Daardoor hoef je nu niet meer na te denken als je op de fiets stapt; het fietsen is immers ingeprogrammeerd en je kunt dit dus ‘vanzelf’. Automatisch.

Hoe werkt het precies?

Het is net een goed getraind hondje dat doet wat de baas hem heeft opgedragen. Maar sommige programma’s zijn niet meer effectief of gewenst of beletten je om te doen wat je eigenlijk wilt doen.

Een voorbeeld: je bent bang voor spinnen. Natuurlijk weet je dat je daar niet echt bang voor hoeft te zijn. Jij bent immers veel groter dan die spin en met 1 klap mep je ‘m dood; dus hoe gevaarlijk is die spin nu echt? En toch schiet je gelijk in de paniek als je een spin ziet. Gaat gewoon vanzelf! Logisch natuurlijk, als er in je onderbewustzijn een programmaatje draait dat ervan overtuigd is dat spinnen gevaarlijk zijn. En dat wordt direct geactiveerd op het moment dat jij een spin ziet. Het programma neemt jou als het ware over en komt vanzelf naar boven! “HELP! EEN SPIN!”

Met hypnose gaan we direct naar het onderbewustzijn en zo naar de bron van het probleem. De veranderingen maken is dan relatief eenvoudig. Dit is ongelooflijk fijn, want hierdoor gaat het snel, zonder veel gepraat erom heen en volledig in overeenstemming met wat jij wilt bereiken. Het is een kort traject van tussen twee en zes behandelingen.

Tijdens de hypnose ben je je bewust van wat er gebeurt, kun je mij horen en met me communiceren, terwijl jij mijn suggesties aanvaardt om je probleem op te lossen en je beter te voelen.

Klinkt dat goed? Lees dan verder bij behandelingen waar ik je mee kan helpen!

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek!