Herken je je in het volgende?

• Slaap je al tijden slecht en word je altijd moe wakker?
• Ben je helemaal klaar met slaappillen en -adviezen?
• Kijk je jaloers naar je partner terwijl die ’s nachts gewoon lekker door maft?
• Word je niet goed van je eigen gepieker en hoe dat je uit je slaap houdt?
• Heb je het gevoel altijd al een slechte slaper te zijn geweest, maar loopt het nu de spuigaten uit?
• Slaap je wel goed in maar word je veel te vroeg wakker, waarbij je telkens de klok een uur verder ziet lopen?
• Ga je puur op wilskracht je bed uit en sleep je je door de dag heen?

Iedereen slaapt wel eens slecht, maar…

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat hij slecht slaapt. Dat kan komen door een kindje dat tijdelijk niet doorslaapt en je wakker houdt. Dat kan ook gebeuren door pijn in je lijf of door opvliegers die je wakker maken. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je ergens over piekert of nerveus over bent.
’s Nachts is je onderbewustzijn heel actief. Je ventileert de dag als het ware nog een keer en zo ontstaan ook je dromen, die je je soms wel en soms niet herinnert. Maar als je de hele nacht ligt te draaien, langdurig slecht slaapt en je je door de dag heen moet slepen, dan wordt het een chronisch slaapprobleem.

Slapen is een essentieel onderdeel van je gezondheid

Slecht slapen betekent dat je cellen ’s nachts niet kunnen regenereren en dan is het logisch dat je klachten ontwikkelt. Door weinig slapen word je eerder chagrijnig, heb je de hele dag trek in zoetigheid, gaat je concentratie achteruit en zo zijn er nog meer klachten te noemen. Mogelijk heeft je onderbewustzijn ooit besloten dat het voor jou beter is om alert te blijven en niet in slaap te vallen. Daarbij kun je ook onbewust angsten ontwikkelen die je nog meer uit je slaap houden. Met hypnose kunnen we de oorzaak achterhalen en oplossen. Je zult merken dat er snel verbetering optreedt.

Hoe heerlijk zou het zijn als:
… je kunt genieten van een welverdiende nachtrust?
… je vrij bent van medicatie om door te kunnen slapen?
… je weet wat écht je slaap bevordert qua voeding en routines?
… je voortaan slaapt als een roosje?
… je door zelfhypnose te doen beter in te slaapt en langer door slaapt

Zelfhypnose als alternatief

Zelfhypnose is ook zeer effectief! Ik leer je dit tijdens het behandeltraject, zodat je zelf meer invloed kunt uitoefenen op lekker slapen. Maar ook wat je eet heeft invloed om slapen, wist je dat? We zullen hier samen ook naar kijken, zodat we de perfecte basis scheppen voor een heerlijke nachtrust.

Hoe ziet een hypnose traject eruit?
• We starten altijd met een intake gesprek. Deze duurt circa 5 kwartier en kost 80 euro.
• Daarna spreken we 1 à 2 behandelingen af. Dat is meestal voldoende om van de klacht af te komen. Een behandeling kost 135 euro.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je wellicht de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor meer over vergoedingen, kijk bij Tarieven.

Wil jij ook weer heerlijk slapen? Uitgerust en energiek wakker worden? Met zin de dag beginnen? Meld je dan nu aan voor een intake. Dan gaan we samen aan de slag.

Maak een afspraak voor een intakegesprek!