Herken je je in het volgende?

• Kun je niet eten waar je zin in hebt omdat je last hebt van het Prikkelbaar Darm Syndroom?
• Heb je klachten vanwege een auto immuunziekte en kun je daarin ondersteuning gebruiken?
• Loop je al een hele tijd met een fysieke klacht, maar schiet het genezingsproces maar niet op?
• Zou je het herstel na je operatie dolgraag willen versnellen omdat het al zo lang duurt?
• Heb je soms onverklaarbare pijnen waar de artsen geen verklaring voor hebben?

Pijn is een signaal van het lichaam..

Een signaal dat er iets aan de hand is. Als je je enkel verzwikt is het logisch dat je pijn hebt. Deze acute pijn waarschuwt je immers dat je niet moet doorlopen maar rust moet nemen om je enkel te laten genezen. Maar soms gaat pijn niet over en wordt het chronisch. Dan blijft er een pijn signaal afgegeven worden dat eigenlijk niet meer nodig is. Dit oude pijnsignaal leidt als het ware een eigen leven en zorgt voor (steeds meer) belemmeringen in je dagelijkse leven. Het geeft frustratie en het maakt dat je je onbegrepen voelt. Hypnotherapie biedt uitkomst bij deze zogenaamde SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke) klachten.

Een onbegrepen klacht is ook echt!

Heb je klachten waarmee je uitgedokterd bent, omdat je te horen hebt gekregen dat je er maar ‘mee moet leren leven’? Of misschien heb je pijnklachten die niet verklaarbaar zijn en waar je helemaal klaar mee bent.

Er is een relatie tussen lichaam en geest.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er vaak een relatie is tussen een lichamelijke klacht en een mentaal of emotioneel probleem. Als iemand open staat voor het onderzoek naar de emotionele of mentale oorzaak, dan is de kans op volledig herstel groot, ook al zijn er al jaren onbegrepen pijnklachten. Neuroloog Emile Keuters schreef hier een interessant en herkenbaar artikel over: lees het artikel hier.

Hoe ziet een hypnose traject eruit?

• We starten altijd met een intake gesprek. Deze duurt circa 5 kwartier en kost 80 euro.
• Daarna spreken we 1 à 2 behandelingen af. Dat is meestal voldoende om van de klacht af te komen. Een behandeling kost 135 euro.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je wellicht de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Lees meer over vergoedingen bij Tarieven.

Ben jij klaar voor een verandering? Wil jij onderzoeken waar blokkades in jouw lichaam zitten die je in de pijn gevangen houden? Ben je klaar met het gegeven ‘er maar mee te moeten leven’ en bereid om het tegendeel te bewijzen?

Maak een afspraak voor een intakegesprek!