Je bent al jaren bezig om af te vallen maar krijgt er maar geen grip op! Je begint je zorgen te maken over je overgewicht en hebt het idee dat er iets drastisch moet veranderen. Maar je weet niet hoe…

De virtuele (hypnotische) maagband is de oplossing!

Ik krijg regelmatig cliënten die hun hele leven al aan de lijn zijn. Ze vallen regelmatig veel af en komen daarna altijd weer aan. Afvallen is een strijd en niets lijkt te lukken op lange termijn. Vaak hebben ze al nagedacht zich te laten opereren en een maagband te laten plaatsen, maar de angst voor de operatie en de complicaties zijn te groot. Heel logisch, want hierover gaan nogal wat gruwelverhalen rond.

Ook het traject om voor operatie in aanmerking te komen schrikt af. Je moet namelijk eerst door een aantal intakegesprekken met diverse behandelaars. Om als het ware goedgekeurd te worden voor een behandeling. Al deze gesprekken leveren vaak de nodige stress en frustratie op. Bovendien is er ook nog een heel na-traject bij ziekenhuis, diëtisten, psychologen, bewegingsdeskundigen etc. Al met al voldoende redenen om een operatie zolang mogelijk uit te stellen. Helemaal als je weet dat het slagingspercentage van de operatieve maagband slechts 50% is! Ik hoorde deze verhalen van mijn cliënten aan en bedacht dat er toch een simpeler oplossing moest zijn. En die heb ik gevonden, in de virtuele maagband die geplaatst wordt in hypnose!

Eerst eens even op een rijtje waarom ik er zo enthousiast over ben. De grote voordelen zijn:

• Geen operatie
• 100 % veilig
• Slagingspercentage 80%
• Geen risico op complicaties
• Geen littekens
• Geen herstelperiode
• Geen wachttijden
• Zeer kosteneffectief
• Geen ingewikkeld intake traject

Het grote slagingspercentage van de virtuele maagband, ook wel hypnoband genoemd, is zoals gezegd heel groot: 80%. Dit heeft te maken met het wegnemen van de oorzaak van het overgewicht-probleem. Herken jij jezelf bijvoorbeeld in emotie-eten, dan wordt er een speciale hypnose sessie gewijd aan het wegnemen van het emotie- eten. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen. Het afvallen gaat stukken makkelijker en je houdt het ook veel beter vol! De hypnoband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een gezond gewicht kunt houden.

Tegelijkertijd passen we je voedingspatroon aan. Gezond én lekker eten gaan heel goed samen. We kijken samen naar voeding en hoe deze je mentale welzijn beïnvloed. Je gaat eten zoals het bij jouw metabolische type past, dus die voeding die normaal en natuurlijk voor jou is. En dat je dan nog steeds heel lekker kan eten en daar volop van kunt genieten, dat ga je dan (her)ontdekken. Wanneer je eenmaal dit nieuwe patroon te pakken hebt en dit volledig hebt geaccepteerd, zul je ontdekken dat afvallen nog nooit zo leuk en gemakkelijk ging!

Voorwaarden voor het plaatsen van de
virtuele maagband

-De virtuele maagband is geschikt voor zowel vrouwen als mannen met een BMI vanaf 30 (bereken hier je BMI). Is jouw BMI lager dan 30 en wil je toch graag blijvend een aantal kilo’s afvallen? Dan kun je bij mij ook terecht voor HypnoSlim®.

– De virtuele maagband is dé uitkomst voor jou als je je herkent in te veel eten. Te grote porties of de neiging om door te blijven eten. Door de hypnoband voel je dat je sneller vol zit en leer je weer luisteren naar je buik- en hongergevoel.

– Je bent bereid om je voeding blijvend aan te passen en te ontdekken dat je ook dan volop kunt genieten van heerlijk gezond eten. Alleen dan, wanneer je eet wat normaal en voedend voor jou is, komen lichaam en geest tot rust.

In acht weken op weg naar een mooi en gezond lichaam

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit 5 behandelingen, met tussenpozen van 2 à 3 weken. Om de veranderingen blijvend te maken krijg je ook een werkboekje mee, met tips en opdrachten voor een sneller resultaat.

Om te zorgen dat je brein onder controle blijft, krijg je na de 5e hypnosessie een audiohypnose mee die je thuis moet beluisteren. Het is absoluut essentieel dat je hier minstens 1 keer per dag naar luistert gedurende 30 opeenvolgende dagen. Hierna zijn de resultaten onbewust permanent verzegeld.

“Ik liep er al een tijdje mee rond dat ik wilde afvallen, maar het lukte niet echt. Er ging wat af, maar er kwam ook weer wat bij. In december 2016 was ik op een bijeenkomst waar Annemiek vertelde over de virtuele maagband. Ik was gelijk geïnteresseerd en eind januari ben ik begonnen met de professionele begeleiding van Annemiek en de virtuele maagband. Nu na 3 maanden ben ik ruim 21 kilo kwijt!

Door de tips en trucs wat wel en niet te eten heb ik ook het gevoel dat dit blijvend is. Ik ben zeer tevreden met mijn huidige gewicht en inmiddels al ruim een maand op mijn ideale gewicht. Ik snurk niet meer, leef gezonder, wordt wakkerder wakker en voel mij veel en veel fitter.

Kortom, alle lof voor Annemiek en de virtuele maagband!”

Lars

Kosten van de Virtuele Maagband

Het programma bestaat uit:
• 5 behandelingen
• Een aantal audio-hypnoses (thuis sessies)
• Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon

De kosten hiervan zijn 750 euro. Hiervan kun je een deel terugkrijgen indien je aanvullend verzekerd bent. Meer over vergoedingen vind je bij Tarieven.

Ben je klaar voor een makkelijke, effectieve en definitieve omslag in je leven?

Meld je dan nu aan voor een intakegesprek!