Herken je je in het volgende?

• Voel je vaak dat je op opgejaagd, prikkelbaar en somber bent?
• Heb je het gevoel dat er continu een zwaar gevoel op je schouders rust, waardoor je je overbelast voelt?
• Merk je dat het steeds moeilijker wordt om écht te genieten en maakt dat je (soms) verdrietig?
• Herken je jezelf niet meer omdat je het gevoel hebt jezelf te verliezen in gevoelens van lusteloosheid, somberheid, schuldgevoel, gebrek aan zelfvertrouwen en dergelijke?
• Heb je het gevoel dat je je bijna niet meer kunt ontspannen, alsof je altijd ‘aan’ staat?

Bijna iedereen is wel eens gestrest..

En dat is ook heel logisch. Er wordt veel van ons gevraagd. Je moet steeds meer ballen de lucht in houden. Overal goed in zijn. Alles goed doen. Een leuke vrouw/man zijn, een leuke partner, een lieve zoon of dochter zijn, je kinderen perfect opvoeden, je moet er altijd goed uitzien, het perfecte huis hebben, het perfecte gezin en ook nog de perfecte baan.

Natuurlijk is dit onmogelijk, maar je kunt er maar naar streven en in de tussentijd jezelf volledig vergeten en voorbijlopen. Natuurlijk geeft je lichaam wel signalen af, maar die hoor of merk je niet. je hebt er geen aandacht en tijd voor.

Voor veel mensen is het lastig om weer in beweging te komen. De neiging om onder een lekker dekentje te kruipen en een winterslaap te doen, is groot. Omdat je hoopt dat daarna alles weer normaal is. Natuurlijk weet je wel dat het zo niet werkt. Als je uit deze impasse wilt komen is het belangrijk de eerste stap te zetten.

Door middel van hypnose kun je hardnekkige patronen doorbreken. Om zo los te komen van het eeuwige ‘moeten’. Om wat losser in het leven te staan, meer meegaan met de stroom. Wellicht is het nodig dat je leert meer voor jezelf uit te komen, beter na te gaan wat voor jou belangrijk en nodig is en om ‘nee’ te kunnen zeggen. Zodat je duidelijker aangeeft waar voor jou de grenzen liggen.

Als je veel stress ervaart en/of in een burn-out zit is het heel belangrijk om je te leren ontspannen. Het leren van zelfhypnose is daarom onderdeel van het programma. Je leert om zélf in hypnose te gaan en om dit thuis (of waar dan ook op een fijne plek) jezelf effectief, simpel en snel heel diep te ontspannen. Er is veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van zelfhypnose als methode om stress en burn-out te verhelpen. Klik hier voor meer info.

Hoe ziet een hypnose traject eruit?

• We starten altijd met een intake gesprek. Deze duurt circa 5 kwartier en kost 80 euro.
• Daarna spreken we 2 à 3 behandelingen af. Dat is meestal voldoende om zelf verder te kunnen gaan. Een behandeling kost 135 euro.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je wellicht de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor meer over vergoedingen kijk bij Tarieven.

Ben jij klaar om in beweging te komen en samen de eerste stap te zetten?

Maak een afspraak voor een intakegesprek!