Je zoekt een methode om nu eindelijk je streefgewicht te bereiken en te behouden. Je snakt naar rust in je hoofd en wilt af van al die gedachten over eten, welke je leven al veel te lang beheersen.…

HypnoSlim® is efficiënt en duurzaam

Het is een concept voor blijvende gewichtsafname. Met HypnoSlim® word je in staat gesteld om op een duurzamere manier holistischer te leven en zo een natuurlijk en plezierig eetgedrag te vinden. Een manier die precies goed is voor jou en bij jou past.

Het helpt je onder andere:

• Te stoppen met eten als je vol bent
• Langzamer te eten
• Om alleen te eten als je honger hebt
• Kleinere porties te eten
• Om gezondere eetgewoonten te leren
• Je verlangen naar junkfood en zoetigheid te verminderen
• Je stofwisseling te stimuleren
• Om meer zelfvertrouwen te krijgen
• Om een positief zelfbeeld te krijgen
• Bij het verminderen van stress en spanning

Veel nadruk wordt gelegd op het verminderen van stress en spanning – omdat stress je dik maakt! Wanneer de hersenen het “stresssignaal” ontvangen, reageren zij altijd op dezelfde manier. Of het nu gaat om bang zijn, langdurige zorgen over een familielid, een onbegrijpelijke vervelende leidinggevende: de bijnieren worden bliksemsnel geinformeerd om Adrenaline en Cortisol te produceren.

Cortisol reguleert samen met adrenaline de bloedsuikerspiegel. Beide verhogen de bloedsuikerspiegel, die ook het aandeel insuline verhoogt. Echter, met een hoog insulineniveau, wordt de vetverbranding vertraagd en in plaats daarvan wordt de koolhydraten verbranding versneld. Immers, het lichaam is geprogrammeerd om bij stress zo spoedig mogelijk veel energie te leveren! Wanneer het ‘stressalarm’ dus afgaat, wordt met adrenaline en cortisolafgifte ook bloed geloosd uit de spijsverteringsorganen en steeds meer in de spieren en het hart. Processen zoals spijsvertering, absorptie en uitscheiding worden zo vertraagd. Dat wil zeggen. ELKE permanente stress gaat gewichtsafname tegen!

Wat anderen zeggen over 321hypnose:

“Wat een verandering! En wat heb ik een rust! Geen eetbuien meer en onrust over wat ik gegeten heb. Met de hulp van Annemiek ben ik echt bevrijd! Nu anderhalve maand onderweg en 5 kg kwijt. Praktisch een kleding maat eraf. Wat vooral fijn is dat het geen moeite kost. Annemiek is iemand die naar je problematiek luistert en je helpt met het veranderen van je eetpatroon.
Ik geloof heilig in hypnose. Ben eerder gestopt met roken door hypnose. Je moet je er 100% voor openstellen. Annemiek stelt je gerust zodat je je veilig genoeg voelt om je open te stellen. Kortom voor iedereen die dieet-moe is een echt een andere weg wil inslaan neem contact op met Annemiek!”

Wendy

“De laatste maanden is er veel veranderd door de hypnosesessies die ik heb gehad. De grootste verandering is de rust die ik ervaar, het verlangen naar zoet en lekkers op elk moment van de dag is weg en dat is zo fijn!

Mijn gewicht gaat de laatste weken langzaam naar beneden, soms maar 3 ons in de week maar ook dat is niet erg want het is blijvend en ik ben er niet zo mee bezig eigenlijk. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het nog wel even door zal gaan, ik zit in ieder geval veel lekkerder in mijn vel. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken!! Je hebt zoveel verschil gebracht in mijn leven, hartelijk dank! Ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt helpen en dat je veel voldoening uit je werk haalt. Ik vond het contact heel prettig en nogmaals dank.”

Ellen

Kosten van HypnoSlim®

Het programma bestaat uit:
• 3 behandelingen
• Een aantal audio-hypnoses (thuis sessies)
• Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon

De kosten hiervan zijn 450 euro. Hiervan kun je een deel terugkrijgen indien je aanvullend verzekerd bent. Meer over vergoedingen vind je bij Tarieven.

Ben je klaar voor een makkelijke, effectieve en definitieve omslag in je leven?
Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek!